Lilysilk lanseerasi SOS-paidan

LILYSILK, maailman johtava silkkibrändi, jonka tehtävänä on innostaa ihmisiä elämään upeaa, kestävää elämää, on lanseerannut SOS-paidan osana kevään 2022 kokoelmaansa. Upouusi muotoilu, se on heti sementoinut paikkansa modernien naisten vaatekaapeissa kaikkialla.

”Silk Oversize Style” -tyyliä edustava SOS-paita on nykyaikainen käänne LILYSILK: n klassisesta ja myydyimmästä paidasta, Basic Hiddened Placket -silkkipaidasta. Se on leikattu silk charmeusesta ja saatavana liljanvalkoisena ja laivastonsinisenä, ja se tarjoaa verhotun, paidanhäntähelman, joka on saanut inspiraationsa miesten vaatteista ja suuremmista kädenrei’istä löysemmän istuvuuden saavuttamiseksi. Tarjoten oikean määrän helppoutta toimistolle, rennon illan ja kaiken siltä väliltä, se voidaan helposti yhdistää bleiseriin, poolopaidan yli tai yksinkertaisesti käyttää sellaisenaan.

SOS-paita on otettu intohimoisesti vastaan asiakkaiden keskuudessa, jotka ovat antaneet loputtoman monipuolisuutensa ja silkkisen, pehmeän istuvuutensa hehkuvat arvostelut. Sen lisäksi, että se näyttää hyvältä sekä lyhyemmillä että pidemmillä asiakkailla, se on täydellinen monenlaisiin tilaisuuksiin. Asiakas piti sitä jopa ”uutena vaatekaapin niittinä”.

”Modernin naisen ikonisena muotoiluna SOS-paita lisää välittömän ’It Girl’ -tunnelman sitä käyttäville”, sanoo LILYSILK: n toimitusjohtaja David Wang. ”Voit piilottaa sen toimistoon, omaksua ylisuuren leikkauksen jokapäiväiseen ilmeeseen tai jopa käyttää sitä yöpaitana. Se on vaivattoman tyylikäs!”

LILYSILK järjestää SOS-paidan palkintokampanjan 14.-28.3. Asiakkaiden on yksinkertaisesti seurattava @lilysilk Instagramissa, kuten SOS-paitaviestiä, ja lähetettävä ylisuuri paitatyylinen valokuva tai video Instagramissa hashtagilla #LILYSILKSS22, merkitsemällä ystäviä kommenttiosioon (mitä enemmän ystäviä merkittiin, sitä suurempi on mahdollisuus voittaa!). Lisätäkseen todennäköisyyttä entisestään, osallistujat voivat lisätä julkaisun Instagram-tarinaansa. 28. maaliskuuta julkistetaan 20 voittajaa, joista jokainen voittaa SOS-paidan.

Lilysilk – tietoa majoituspaikasta

LILYSILK on maailman johtava silkkibrändi, jonka tehtävänä on innostaa ihmisiä elämään näyttävästi ja kestävämmin, koska se huolehtii asiakkaistaan ja planeetasta. Lisätietoja saat käymällä www.lilysilk.com ja seuraamalla @lilysilk Instagramissa ja @Lilysilk Facebookissa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa