Miten säästää vaatteiden hankinnassa?

Vakuudeton laina on hyvä tapa rahoittaa vaateostoksiam mutta me kaikki tiedämme, että muoti voi olla kallista. Mutta sen ei tarvitse olla. Voit säästää rahaa vaatteisiin tekemällä ostoksia strategisesti ja käyttämällä rahankäyttöäsi fiksusti. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joilla voit rahoittaa muotihankintojasi rikkomatta pankkia.

Vältä kalliita osamaksuja vaatteiden hankinnassa

Kun on kyse vaatteiden ostamisesta, me kaikki haluamme ostaa ne mahdollisimman nopeasti. Joskus meitä voivat kuitenkin houkutella tarjoukset korottomista osamaksuista tai ”osta nyt, maksa myöhemmin” -järjestelyistä.

Vaikka nämä voivat tuntua hyvältä tavalta säästää rahaa lyhyellä aikavälillä, ne voivat lopulta maksaa enemmän pitkällä aikavälillä. Jos esimerkiksi otat lainaa maksaaksesi vaatteesi, joudut maksamaan lainasta korkoa, joka voi kasvaa ajan mittaan. Samoin jos et maksa luottokorttilaskuasi joka kuukausi kokonaan, maksamattomasta saldosta peritään korkoa.

Jos harkitset vaatteiden hankitaa lainalla kannattaa siihen kilpailuttaa edullinen laina.

Etsi vaatteiden alennusmyyntejä ja alennuskoodeja

Yksi parhaista tavoista säästää rahaa on hyödyntää alennusmyyntejä ja alennuskoodeja. Kauden lopun alennusmyynnit ovat loistava tilaisuus hankkia vaatteita, joita voit käyttää vielä vuosia. Ja kun teet ostoksia verkossa, muista aina tarkistaa alennuskoodit ennen ostosten tekemistä.

Voit myös säästää rahaa rekisteröitymällä jälleenmyyjien uutiskirjeisiin. Monet jälleenmyyjät tarjoavat uutiskirjeen tilaajilleen yksinoikeudella alennuksia.

Äläkä unohda tarkistaa kauppojen kanta-asiakasohjelmia. Monet jälleenmyyjät tarjoavat kanta-asiakkaille yksinoikeudella tarjouksia ja alennuksia.

Vertaile hintoja ennen ostamista

On aina hyvä vertailla hintoja ennen ostamista. Näin voit löytää parhaat tarjoukset ja säästää rahaa ostoksissasi.

On olemassa useita hintavertailusivustoja, jotka voivat auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vaatteista. Monet jälleenmyyjät tarjoavat myös hintatasauksia, joten tarkista ne ennen ostamista.

Osta käytettyjä vaatteita

Toinen hyvä tapa säästää vaatteissa on ostaa käytettyjä vaatteita. On olemassa useita verkkosivustoja, joilla voit ostaa ja myydä käytettyjä vaatteita, ja myös monet hyväntekeväisyysliikkeet myyvät käytettyjä vaatteita.

Tämä on hyvä tapa löytää muodikkaita vaatteita murto-osalla hinnasta. Muista vain tarkastaa huolellisesti, ettei käytettyjä vaatteita ole vaurioitunut tai niissä ole kulumisen merkkejä ja repiä.

Lainaa vaatteita ystäviltä ja perheeltä

Jos et halua ostaa uusia vaatteita, mikset lainaisi niitä ystäviltä ja perheeltä? Tämä on hyvä tapa säästää rahaa, ja se on myös hyvä tapa kokeilla eri tyylejä.

Muista kuitenkin kysyä ystäviltäsi ja perheenjäseniltäsi, lainaavatko he mielellään heidän vaatteitaan, ja varmista, että palautat ne hyvässä kunnossa.

Tee omat vaatteesi

Jos olet kätevä neulan ja langan kanssa, mikset kokeilisi tehdä omia vaatteitasi? Tämä on hyvä tapa säästää rahaa, ja se voi olla myös hauskaa.

Verkossa on paljon opetusohjelmia, joiden avulla pääset alkuun. Muista vain, että taitavaksi tuleminen vaatii aikaa ja harjoittelua .

Osta outlet-myymälöissä

Jos etsit designer-vaatteita murto-osaan hinnasta, suuntaa outlet-myymälään. Outlet-myymälät ovat vähittäismyymälöitä, jotka myyvät loppuunmyytyjä ja ylivarastoituja vaatteita, asusteita ja kodintarvikkeita alennettuun hintaan.

Huomaa kuitenkin, että kaikki outlet-myymälät eivät ole samanlaisia. Jotkut tarjoavat parempia tarjouksia kuin toiset. Kannattaa siis aina tehdä tutkimustyötä, ennen kuin käyt sellaisessa.

Käytä vaatteiden tilauspalvelua

Jos sinulla ei ole aikaa etsiä parhaita tarjouksia tai jos vaatteiden ostaminen on turhauttavaa, kokeile vaatteiden tilauspalvelua Näiden palveluiden avulla voit valita valikoimasta vaatteita ja asusteita, jotka he lähettävät sinulle kotiin

Osta vaatteita, jotka kestävät

Kun keskimääräinen henkilö käyttää vaatetta seitsemän kertaa ennen kuin heittää sen pois, vaateteollisuuden vaikutus ympäristöön on valtava.

Vaatteiden elinkaaren jokainen vaihe maanviljelystä ja kuiduntuotannosta valmistukseen ja värjäykseen kuluttaa huomattavan määrän vettä ja energiaa ja aiheuttaa saasteita.

Kun vaatekappale on kerran hävitetty, se päätyy usein kaatopaikalle, jossa sen hajoaminen kestää satoja vuosia. Kun otetaan huomioon vaateteollisuuden valtava ympäristöjalanjälki, on järkevää valita vaatteita, jotka kestävät.

Laatu on tärkeämpää kuin määrä – etsi hyvin tehtyjä, luonnonkuituisia vaatteita, joita voi tarvittaessa korjata tai muuttaa. Pienellä huolenpidolla vaatteesi kestävät pidempään ja myös näyttävät hyvältä.

Vaatteet ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme, mutta vaateteollisuuden vaikutus ympäristöön on valtava. Keskivertoihminen käyttää vaatetta seitsemän kertaa ennen kuin heittää sen pois, ja tämä aiheuttaa paljon saasteita ja jätettä.

Voit vähentää vaatehankintojesi ympäristövaikutuksia monin tavoin. Voit ostaa vaatteita, jotka kestävät, valita luonnonkuituisia vaatteita tai kokeilla vaatteiden tilauspalvelua. Voit myös vertailla hintoja ennen ostamista, ostaa käytettyjä vaatteita tai valmistaa vaatteita itse

Valitsitpa minkä tahansa reitin, muista, että laatu on vaatteiden osalta tärkeämpää kuin määrä. Mieti siis tarkkaan, mitä tarvitset ja haluat, ennen kuin teet ostoksia.

Tee ostoksia kirpputoreilta tai käytettyjen vaatteiden verkkokaupoista

On monia syitä tehdä ostoksia kirpputoreilla tai ostaa käytettyjä vaatteita verkosta. Ensinnäkin se on hyvä tapa säästää rahaa. Uudet vaatteet voivat olla melko kalliita, ja käytettyjen vaatteiden ostaminen on hyvä tapa saada enemmän vastinetta rahoillesi. Lisäksi käytettyjen vaatteiden ostaminen voi olla ympäristöystävällistä.

Kun ostat käytettyjä vaatteita, pidät ne poissa kaatopaikoilta ja pidennät niiden käyttöikää. Ja kuka tietää? Saatat löytää piilotettuja helmiä. Second-hand-ostokset voivat olla loistava tapa hankkia ainutlaatuisia tuotteita, joita et löydä mistään muualta. Kun seuraavan kerran etsit uusia vaatteita, harkitse kirpputorilla tai verkko-ostoksilla käyntiä. On olemassa useita hintavertailusivustoja, jotka voivat auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vaatteista. Myös monet jälleenmyyjät tarjoavat hintavertailuja, joten tutustu niihin ennen ostamista.

Etsitpä sitten keinoa säästää rahaa tai olet vain kyllästynyt ostosten tekemiseen, on olemassa helppo ratkaisu: osta käytettyjä vaatteita. Se voi aluksi tuntua vastenmieliseltä, mutta käytettyjen vaatteiden ostaminen on itse asiassa hyväksi ympäristölle ja voi olla myös edullisempaa kuin uusien vaatteiden ostaminen. Kun tarvitset ensi kerralla uusia vaatteita, harkitse siis paikallisen kirpputorin tai verkkokaupan katsomista ennen kuin lähdet ostoskeskukseen.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Miten säästää vaatteiden hankinnassa?”

Vastaa