Tiedätkö kuka on Essi Unkuri?

Essi Unkuri on suomalainen näyttelijä, malli ja kauneuskilpailija. Hän voitti Miss Suomi 2021 -kilpailun. Hän kertoi juuri uutisen, että hän on runway mallina Milanon muotiviikolla tänä vuonna. Milanon muotiviikko on yksi muotimaailman päätapahtumia. Neljä merkittävintä muotiviikkoa ovat Milanon, Pariisin, Lontoon ja New Yorkin muotiviikot, joiden aikana muotitalot ja -suunnittelijat esittelevät uusimpia vaatemallistojaan. Essi on alunperin kotoisin Vaasasta.

Kuva Essi Unkuri Facebook

Kontakti Miss Universum -kisoista

Unkuri kertoo työtarjouksen muhineen jo tammikuussa järjestetyistä Miss Universum -kisoista asti. Hän kertoo saaneensa tuolloin kontaktin mallimaailmaan.

Aluksi tarjous Milanoon lähdöstä tuntui jopa liian hienolta ollakseen totta, mutta asia konketisoitui pian.

– Mutta kyllä se nyt vaikuttaa siltä, kun lentoliput on jo ostettu ja kaikki, että olen menossa.

Unkuri kertoo haluavansa mennä muotimaailman ykköstapahtumaan omana itsenään. Matkaan hän lähtee yksin.

Lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kruunustaan-luopuva-miss-suomi-essi-unkuri-paljasti-uuden-aluevaltauksen-lahtee-milanoon-malliksi/8515560

Essi ja Viljami rakas

Pariskunta on seurustellut kolmen vuoden ajan. Unkuri julkaisi somessa juhlapäivän kunniaksi sarjan suloisia kuvia, jossa hän ja Harjuniemi ovat yhdessä. Kuvatekstissä Unkuri paljastaa, että ennen kyseistä parisuhdetta hän ei koskaan ollut kenenkään ”oikea tyttöystävä”.

Unkuri kruunattiin Miss Suomeksi syksyllä 2021. Kilpailu järjestettiin poikkeuksellisesti all stars -versiona, eli finalistit olivat entuudestaan tuttuja menneiden vuosien kisoista. Unkuri oli kilpaillut vuoden 2017 finaalissa, jolloin hänet valittiin yleisön suosikiksi. Parisuhde on kestänyt läpi vaativan missivuoden. Harjuniemi on yrittäjä digitaalisen sisällöntuotannon alalla. Hän on toimi myös valokuvaajana Unkurin Miss Universe -kisan fantasia-asun kuvauksissa.

Kesällä 2022 edessä olikin sitten mm. Espoon viinijuhlien juontaminen Alina Voronkovan kanssa. Hän juonsi myös Alfa-TV:n Matkalla Miss Suomeksi- ohjelmassa kesällä.

– Aiemmin ajattelin, että ”no Selviytyjiin en ainakaan lähde”, mutta mitenkäs tässä kävikään. Vuosien varrella olen kuitenkin kerännyt paljon itsevarmuutta ja luottoa siihen, että pystyn sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin. Kyllä se Pohjanmaan sisu sieltä puskee esille, kun tilanne sitä vaatii. Siksi lopulta uskaltauduin heittäytymään myös tähän peliin. Olen tosi innoissani siitä, mitä kaikkea on luvassa ja samalla mua kieltämättä jännittää, Essi kirjoitti kesällä.

Essi ja Salatut Elämät

MISS SUOMI Essi Unkuri paljastaa Instagramissa, että hänellä on pieni rooli suomalaisten suosikkisarjassa Salatuissa Elämissä.

– Yksi iso unelma toteutui syksyllä, kun pääsin MTV:n Salatut Elämät -ohjelman kulisseihin vierailemaan ohjelmassa.

– Tunnelma oli todella lämmin ja olo tervetullut, Essi hehkuttaa.

Unkuri on näytellyt aiemmin muun muassa Rantabaarissa ja Biisonimafia-elokuvassa.

–Olen harrastanut teatteria reilut kuusi vuotta, olen ollut myös kesäteatterissa ja musikaaleissa. Olen aina tiennyt, että näytteleminen on se minun juttuni. Se on ehdottomasti unelma-ammattini, hän kertoo MTV:lle.

– Olen pienestä asti ihaillut ja arvostanut missejä. Heti kun ikä salli – eli 18-vuotiaana – hain missikisoihin. Pääsin finaaliin ja opin, mitä misseydeltä vaaditaan. Tämän vuoden All stars -kilpailuissa olin jo valmiimpi, Unkuri sanoi.

– Koen, että misseys antaa väylän näyttää, mihin minusta on. Olen ollut kiinnostunut vaikuttamisesta jo nuoresta. Olin koulun oppilaskunnassa ja Vaasan nuorisovaltuustossa. Miss Suomena saan ääneni kuuluviin. Haluan olla esimerkillinen ihminen ja vertaistuki nuorille tytöille.

Hän nosti myös tuolloin esiin näyttelijänhaaveensa:

– Olen harrastanut lapsesta tanssia ja teatteria. Esiintyminen ja meikkaaminen kiinnostavat. Misseydessä yhdistyvät nämä kaikki osa-alueet. Haaveenani on näyttelijän ja juontajan työ.

Essi ja Selviytyjät

Essi ja Lauttasaari

Miss Suomi Essi Unkuri löysi kodin Lauttasaaresta vähän kuin vahingossa, mutta on nyt menettänyt sydämensä saarelle. Essi on asunut poikaystävänsä Viljamin kanssa Lauttasaaressa nyt melkein kaksi vuotta. Perheeseen kuuluu myös jackrusselinterrieri Hertta, joka tuli heille päivää ennen muuttoprosessia. Siinä olikin kädet täynnä uuden koiranpennun ja kodin järjestämisen kanssa. Essi on menettänyt sydämensä Lauttasaarelle. Hän sanoo saaren muistuttavan hänen kotikaupunkiaan Vaasaa. Tunnelma on hieman kylämäinen ja sitten on totta kai se jatkuva merituuli, joka pitää ilman raikkaana kesäisin ja karaisee talvisin.

Parasta saarella

1.Paseo Café & Grillin burgerit

”Todella hyviä. Siellä on myös ihana tunnelma ja Hertta-koiramme on saanut istua monesti omalla tuolilla.” tuolin.”

2. Myllykallion koirapuisto

”Ihana iso tila ja aina paljon koiria.”

3. Länsiulapanniemen kalliot

”Kiva laituri ja sinne paistaa mukavasti ilta-aurinko. Käymme siellä kesäisin uimassa paljon.”

Lähde: https://www.lauttasaari.fi/essi-unkuri-on-saaren-aito-kruunattu/

Kuva Essi Unkuri Facebook

Muuta luettavaa muualta

Vertaa eri operaattorien liittymiä netissä

Etsitkö itsellesi tai lapselle uutta liittymää? Onko se moi liittymät tai joku muu operaattori, tutustu eri liittymiin vertaaliittymat.fi sivustolta ja löydä vaikka edullinen puhelinliittymä

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen