Temptation island suomi 2022

Temptation Island Suomi 2022 eli uusi kausi alkaa aivan näillä näppäimillä, mutta tämän kertainen kausi on hieman erilainen kuin edelliset – mitä sitten on muuttunut, vai onko ohjelmassa mukana olevien pariskuntien iät ja pitkät suhteet se ainoa muuttunut tekijä?

Temptation Island Suomi -ohjelmassa pariskunnat lähtevät testaamaan parisuhteensa kestävyyttä luksushuviloihin, joissa heitä saapuu viettelemään joukko sinkkuja. Parit erotetaan toisistaan, ja heille näytetään iltanuotiovideoilla kumppaninsa tekemisistä koosteita. Ohjelman lopussa parit päättävät, poistuvatko takaisin kotiin yhdessä vai eronneina. Sarjasta nähdään nyt jo 11. kausi.

Sama juontaja eli Kurosen hetket jatkuvat iltanuotiolla

– Uusi Temppari-kausi kuvattiin kesäkuussa Etelä-Espanjassa Marbellan lähistöllä, Kuronen paljastaa.

– Ihastuin tähän seutuun viime kesänä niin paljon, että puoli vakavissani ryhdyin miettimään asunnon hankkimista täältä. Ihmisen on täällä yllättävän hyvä olla, Kuronen ihastelee.

Ihan heti Kuronen ei ole ainakaan pysyvästi Aurinkorannikolle muuttamassa.

-En sentään ole vielä käynyt asuntoja katsomassa, mutta kyllä sillä ajatuksella leikittelen. Duunit ovat nykyään sellaisia, että voisin täältä käsin töitä tehdä. Ainoa hidaste tälle haaveelle on se, että minulla on 13-vuotias tyttö. Ehkä täytyy odottaa, että hän käy ensin koulunsa loppuun. Enemmän kuin todennäköistä on, että kun tyttö muuttaa omilleen, katselen täältä mukavan paikan asua.

Houkutus ei kysy paikkaa

Temptation islandia on kuvattu Thaimaassa, Kainuun korvessa, Suomen Lapissa ja Espanjassa. Onko ympäristöllä vaikutusta ohjelman sisältöön?

– Houkutusta testataan ja kyllä se houkutus tulee toppapuvunkin läpi, jos on tullakseen. Ei siinä välttämättä tarvitse vaatteita riisua ja olla 30:n asteen helteessä.

-Kyse on siitä, pystyykö houkutuksen väistämään ja pitämään omasta parisuhteestaan kiinni. Itsekin ajattelin, että talvisessa Lapissa tunteet eivät räiskyisi yhtä paljon kuin etelän lämmössä, mutta ihan sama meininki siellä oli.

Vaikka ihmissuhdeasiat ovatkin samanlaisia kuvauspaikasta riippumatta, ohjelman tekemiseen erilaiset olosuhteet toki vaikuttavat.

-Kun kuvasimme kesällä Kainuussa, päivänvaloa oli riittämiin. Toisaalta iltabileissä aurinko saattoi paistaa, se vähän muutti tunnelmaa. Lapissa kuvattiin talvella ja siellä oli pari tuntia valoa, johon piti mahduttaa kaikki treffit ja aktiviteetit, jotta ne saatiin kuvattua kunnolla. Marbellassa taas on ripaus luksusta, joka tietysti jossain määrin vaikuttaa tunnelmaan.

-Myös roolini ohjelmassa on vuosien varrella muuttunut. Aluksi saatoin olla kova grillaaja, joka löi lisää löylyä houkutuksiin. Nykyään olen ehkä enemmän keskusteleva ja myötäelävä. Toivon oikeasti, että ihmiset oppisivat jotain itsestään tällä reissulla. Joko puhumaan tunteistaan tai löytäisivät itsestään uusia puolia. Ehkä kumppanistakin voi löytyä jotain uutta tämän prosessin kautta.

Lähtökohdat:

Pariskuntien on kerrottava muun muassa, miten heidän rakkaustarinansa sai alkunsa, millaisessa vaiheessa suhde on ja mitkä ovat olleet rankimmat kokemukset elämässä.

Myös hakijoiden rikosepäilyjä ja -rekisteriä kysytään. Viime kaudella ohjelmassa oli mukana monia rikoksesta tuomittuja tai rikosepäilyn alla olevia.

– On asioita, jotka voimme selvittää ja näin myös teemme. On kuitenkin myös asioita, joita emme voi saada selville ellei henkilö niistä itse meille kerro ja jotka voisivat olla esteenä ohjelmaan osallistumiselle, jos tietäisimme niistä. Sellaisia saattavat olla esimerkiksi vireillä olevat esitutkinnat, jotka eivät ole julkisia, Banijay Finland -tuotantoyhtiön vastaava tuottaja Martti Sivonen kertoi aiemmin Iltalehdelle.

– Jokaisella on oma historiansa ja virheensä – oli niitä käyty tuomioistuimessa tai ei, Sivonen sanoi.

Tässä ovat tulevan TIS-kauden sinkkunaiset: ”Kyytiä piisaa!”

Henna, 24, Vantaa

Henna

Henna LARS JOHNSON / NELONEN

– Mä tulen luultavasti puhumaan teidät pyörryksiin, mutta onneksi mä oon myös hoitaja, joten osaan hoitaa teidät kuntoon!

Henna on kiltti ja huolehtivainen vaaleaverikkö. Hän inhoaa hiljaisia hetkiä, mutta turhaan, sillä Hennan seurassa hiljaisuus on tuskin edes mahdollista. Ei löydy sellaista aihetta, josta Henna ei pystyisi keskustelemaan. Eikä sellaista paikkaa, minne Hennan ääni ei kantaisi. Hän arvostaa verbaalisuutta myös miehessä.

Seurustelijatyypiksi tunnustautuva Henna haaveilee pitkästä herrasmiehestä, jonka seurassa saisi tuntea itsensä prinsessaksi. Impulsiivinen Henna on rennon letkeää seuraa ja lupaa viedä varattujen miesten ajatuksia muualle. Häntä kiinnostaa ihmisten syyt tekojen takana, ja hän rakastaa keskusteluja tunteista ja ajatuksista.

Disa, 39, Helsinki

Disa

Disa LARS JOHNSON / NELONEN

– Yleensä mä hieron ihmisiltä jäykkyydet pois, mutta tänne mä tulin hieromaan teidät jäykäksi.

Levottomalle Disalle ei tavallinen elämä riitä. Tältä kassaneidiltä luonnistuu niin kuivakuppaus kuin OnlyFans yläosattomissakin. Rankkoja elämänkokemuksia ja useampia suhteita taakseen jättänyt Disa on löytänyt itsestään parhaimmat puolet nyt sinkkuna.

Miehet avautuvat mielellään hänelle ja Disa puolestaan pystyy puhumaan henkilökohtaisia asioita tuntemattomalle. Kokemusten jakaminen on Disasta tärkeää ja se rikastuttaa omaa näkemystä elämästä ja itsestä. Aiemmin Disa tapaili vain vaaleaveriköitä, nyt kiinnostusta herättävät myös tummat ja tuliset etnisemmät miehet.

Liisa, 23, Kotka

Liisa

Liisa LARS JOHNSON / NELONEN

– Mä oon taksitäti Liisa, ja kun sä tutustut muhun, niin kyllä kyytiä piisaa!

Liisa on 100-prosenttinen leijona, joka ”elää Temppareita”, eikä suostu jäämään seinäruusuksi. Liisa viihtyy tapahtumien ytimessä ja tulee helpommin toimeen miesten kanssa, sillä naiset draamailevat turhia.

Liisa odottaa alkuun sievästi toisen lähestymistä, mutta kyllästyy pian ja ryhtyy toimeen itse. Irtosuhteet ja pelaaminen pitävät Liisan mielenkiinnon yllä ja hän mieltyy kusipäihin. Ammattikoulun autopuolen käyneenä Liisa näkee autonrassaamisen seksikkäänä. Taiteellisena ihmisenä maalaaminen ja keramiikka ovat Liisan mielenkiinnon kohteita.

Sara, 25, Espoo

Sara

Sara LARS JOHNSON / NELONEN

– Mä oon reissannut paljon ulkomailla, aina hyvillä viboilla, mut tänne mä tulin levittään pelkkää lovee.”

Itsevarma myymäläpäällikkö ja oman tiensä kulkija Sara lähti 19-vuotiaana Australiaan ja on ennättänyt asua jo useammassa maassa. Impulsiiviselta Saralta taittuu myös espanjan kieli. Täysillä elävä Sara tulee huppelissa flirtiksi ja häneen on helppo rakastua.

Positiivista energiaa ympärilleen levittävä Sara pitää henkistä ja fyysistä hyvinvointia tärkeänä. Häntä viehättää etniset, urheilulliset ja tatuoidut miehet. Piirtämisen ja maalaamisen ohella Sara voi myös tatuoida miehensä itse. Sara ei jaksa itsekeskeisiä ihmisiä, mutta määrätietoinen ja intohimoinen mies saisi olla.

Rosa, 25, Helsinki

Rosa

Rosa LARS JOHNSON / NELONEN

– Oon soittanut pianoa viisivuotiaasta asti, ja näillä sormilla tehdään musiikin lisäksi muitakin taikoja!

Näytöntahtoinen ja kunnianhimoinen yllytyshullu Rosa meni nuorena armeijaan todistaakseen epäilijöiden olevan väärässä. Nykyisin tämä myyjän töitä paiskiva musikaalinen sotilaspoliisi kaipaa jotain muuta jännittävää uuteen elämänvaiheeseen.

Rosa tulee monenlaisen ihmisen kanssa juttuun ja nauttii usein roolistaan bileiden viihdyttäjänä. Hän rakastaa pukeutumisleikkejä ja pieni flirtti on aina paikallaan. Aiemmin Rosa on kohdannut suhteessaan pettämistä ja petosta, joten hänessä on ainesta myös kuuntelevaksi olkapääksi.

Mari, 28, Kouvola

Mari

Mari LARS JOHNSON / NELONEN

– Mä oon Mari ja kun mä oon täällä, niin varokaa ettei hajoo kaikki parit.

Myyjänä toimiva vahinkoflirtti Mari lähtee Temppareihin ihmismielen materiaalihankintamatkalle. 6. kauden sinkkuna muistettu Mari on hurahtanut kiintymyssuhdemalleihin, jotka pohjautuvat ihmisen lapsuuden kokemuksiin. Keittiöpsykologi Mari haluaisi itse eroon mustasukkaisuudestaan ja mielen saloihin perehtymällä on oppinut kehittymään.

Temppareihin Mari lähtee ensitöikseen pitämään hauskaa, mutta aikoo tuoda myös omaa ”heijastavaa peiliä” keskusteluihin. Mari on ymmärtänyt, että miehen käytökselle on aina syy. Jos omalta puolisolta ei saa keskustelutukea, sinkkunaisen huomio voi herättää kiinnostusta.

Erika, 31, Vantaa

Erika

Erika LARS JOHNSON / NELONEN

– Mä oon Erika, ja mun paras ulkonäöllinen piirre on pienet korvat!

Erika syttyy tilannehuumorista ja kossubatterysta. Hänen intohimonsa on piirtäminen ja kännihoilottelu. Myyjänä toimiva Erika kokee itsensä itseironiseksi. Perhe kuvailisi häntä hulttioksi ja ystävät ADHD:ksi.

Erikan suhteet tyssähtävät muutamaan kuukauteen tai pidempiin on/off-suhteisiin. Hänen huomionsa miehessä kiinnittyy ulkonäköön ja huumorintajuun. ”Liideri”-miehet ja kiltit silmät pysäyttävät. Miehen ei pidä olla ylimielinen, mutta heittäytyä tarvitsee kyllä. Temppareissa jo kerran aikaisemminkin sinkkuna olleelle Erikalle tärkein asia on oikeudenmukaisuus.

Alma, 25, Tampere

Alma

Alma LARS JOHNSON / NELONEN

– Mä oon ammatiltani järkkäri ja tulin tänne pistään teidät äijät ruotuun!

Alma on omien sanojensa mukaan pöydillä tanssiva yllytyshullu, joka samaan aikaan osaa jännittää treffejä ja pojille puhumista. Tämä koulukiusattu naapurintyttö ärsyyntyy negatiivisuudesta ja pelkää suhteessa olevansa takertuvaa sorttia.

Kaunis, herkkä ja piskuinen Alma viehättää iloisuudellaan ja pystyy olemaan läsnä ihmisille. Hän osaa kannustaa ja nauttii keskusteluista reflektoiden omasta elämästään.

Meri, 23, Oulu

Meri

Meri LARS JOHNSON / NELONEN

– Mä oon Meri, ja nyt kannattaa laittaa pelastusliivit päälle, sillä muhun on ennenkin varatut miehet uponneet.

Hyväkäytöksinen ja iloinen höpöttelijä Meri tuo omat vahvatkin mielipiteensä korrektisti esiin. Ystävät kuvailevat luokanopettajaopiskelija Meriä kiltiksi, mutta itse hän tunnustaa olevansa bad girl, joka salaisesti nauttii villistä ja irstaasta menosta.

Menneisyys narsistimiehen kanssa on saanut Merin kiinnostumaan kilteistä miehistä. Meri nauttii käydä keskusteluja tunteista ja elämäntilanteista. Merin löytää usein tankotanssimasta, karaokebaarista tai baaribingosta.

Annica, 25, Helsinki

Annica

Annica LARS JOHNSON / NELONEN

– Mä oon keppijumpan maailmanmestari. Miettikääpä, mitä kaikkea mä osaan kepillä tehdä!

Annica on rauhallinen persoona, joka tykkää laittautua juhliin ja pian hänet löytääkin jo tanssilattialta. Hän on luonteeltaan sinnikäs, sarkasmin ystävä ja suoraanpuhuja.

Monitaiteellinen ja tasa-arvoa painottava Annica tekee varhaiskasvatustyön ohella myös vapaaehtois- ja luottamustyötä. Hän tykkää puuttua asioihin, joissa on korjaamista. Hän rakastaa taidetta, kulttuuria ja harrastaa viinejä. Miehessä Annica katsoo kiinnostavaa läsnä olevaa ja avointa persoonaa.

Temptation Island Suomi 11. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 19.10. klo 21.

Lähde: https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/0ad4c5cd-a90f-41a9-9131-ddf7830214fd

Sami Kuronen

Tv:tä ja radiota juontava, oman viinimerkin omistava ja kirjojakin puuhaileva Sami Kuronen takoo firmallaan sievoista tulosta. Vuonna 2019 perustettu Kurosen Grilli Oy nosti liikevaihtoaan edellisestä tilikaudestaan 27 prosenttia. Liikevaihto päätyi 388 000 euroon.

Kuronen on osannut myös hyödyntää julkista imagoaan. Hänen nimellään myydään tällä hetkellä kolmea eri viiniä ja tulossa on uusia aluevaltauksia.

– Katsojat ja seuraajani sosiaalisessa mediassa ovat kyselleet, että koskas tulee markkinoille Kurosen nuotiomakkara. Kypsyttelin ajatusta ja olin yhteydessä pieneen toimijaan Liedon lihakauppaan.  He Innostuivat brändätystä makkarasta heti. Tällä viikolla tulee myyntiin kaksi erilaista Kurosen grillimakkaraa, perusgrilleri ja savuinen chilimakkara. Reseptejä ja koostumusta hiottiin pitkään Liedon lihakaupan kanssa, nyt tuote on kunnossa.

Viini- ja makkarabisnes ovat Kuroselle hauskoja kokeiluja. Minään suurina liiketoimina hän ei ole niitä ajatellut.

– Hyvin on kauppa käynyt, punaviiniä meni kuukaudessa niin paljon kuin Alko arvioi menevän puolessa vuodessa. Vaikka minun prosentuaalinen osuuteni yhden viinilaatikon hinnasta onkin minimaalinen, kyllä niistä silti kiva summa kertyy. Ei niillä sitä Marbellan asuntoa osteta, mutta ehkä niillä käsirahan saa ansaittua.

Kuroselle on tärkeää, että hän pystyy seisomaan nimellään myytävien tuotteiden takana.

-Punaviinin valitsivat alkon asiantuntijat ja nimekkäät sommelierit, valkoviinin valitsin itsen noin kymmenen esitellyn rieslingin joukosta. Näistä tuotteista ei tule tippaakaan noloa oloa, vaikka oma nassu onkin pullon kyljessä.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

14 kommenttia artikkeliin ”Temptation island suomi 2022”

Vastaa