Filippa K palasi Kämp Galleriaan Helsinkiin

Filippa K on avannut lippulaivamyymälänsä Helsingissä päivitetyllä myymäläkonseptilla, joka ilmentää muotitalon ainutlaatuista skandinaavista identiteettiä. Sisustus tasapainoilee raa’an ja hienostuneen välillä ottamalla vahvoja viitteitä luonnosta.

Filippa K:n uusi myymäläkonsepti on syntynyt yhteistyössä Filippa K:n luovan johtajan Liisa Kesslerin ja hänen tiiminsä sekä ruotsalaisen arkkitehtitrion Profanin kanssa, jonka muodostavat Disa Braunerhielm, Maximilian Olsson ja Anton Bogårdh. Kunnianosoituksena Kesslerin suomalaisille juurille Helsinki on ensimmäinen paikka, jossa Filippa K:n uusi identiteetti ja päivitetty logo esitellään. Kämp Gallerian liikkeen avaaminen on ensimmäinen askel ruotsalaisen brändin kansainvälisessä laajentumisstrategiassa, jonka myötä se laajenee uusille markkinoille Pohjois-Euroopan ulkopuolelle.

On hienoa toivottaa uudistunut Filippa K tervetulleeksi takaisin Kämp Galleriaan. Brändi istuu erinomaisesti keskuksen laadukkaaseen pohjoismaisen muodin ja designin tarjontaan, myös asiakkaat ovat toivoneet heitä takaisin. Myymälä on upeasti toteutettu ja sisältää näyttäviä elementtejä, joita on tuotu ympäri maailmaa”, kertoo Kämp Gallerian kauppakeskuspäällikkö Tanja Pasanen.

Uusi lippulaivaliike ulottuu Kämp Gallerian kahteen kerrokseen Mikonkadun puolella. Paikka on ollut aikoinaan kuuluisa Strindbergin taidesalonki, sen jälkeen tilassa on toiminut mm. Samujin liike.

Pohjoismaisen taivaan inspiroimat katot jäljittelevät luonnollista auringonvaloa LED-valaisinkonseptilla täyttäen huoneet 1970-luvun lämmöllä. Tilaa maadoittaa kauttaaltaan eloisa punaoranssi lattia, joka on osoitus Filippa K:n rohkeasta, lämpimästä minimalistisesta tyylistä. Sekä myymälän sisustuksessa että kalusteissa on hyödynnetty kansainvälisiä muotoilijoita ja taiteilijoita.

Filippa K:n myymälä toimii jatkuvasti elävänä galleriana ja kauppatilana. Laajan naisten ja miestenvaate- ja asustevalikoiman lisäksi se esittelee brändin arvojen mukaisesti kuratoituja taideteoksia sekä valikoiman vintage-huonekaluja.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa