Change Lingerien kevään alusasut vievät ajatukset kukoistavaan sademetsään

Kevään ja kesän mallistot ovat yhtä aikaa energinen ja herkkä ylistys muodokkaalle naiselle 

Pohjoismaisen alusvaatevalmistajan Change of Scandinavian uuden malliston inspiraation lähteenä on toiminut kukoistava, puuterinen ja aamunraikas trooppinen sademetsä kaikessa pehmeydessään ja naisellisuudessaan. Tuotteiden yksityiskohdissa voi kautta linjan nähdä luonnon kauneuden. Mallistossa nousee esille trooppisten luonnon värikirjo.

Change Lingerie uskoo, että kaikenikäiset ja -muotoiset naiset ovat viehättäviä juuri sellaisenaan kun he ovat, omana itsenään. Change Lingerien valikoimissa on yli 100 eri kokoa ja mallia jokaiselle vartalolle ja päivän jokaiseen hetkeen.

– Kevään mallisto on monimuotoinen kuin luonto itse: yhtä aikaa rauhallinen ja energinen, luonnollinen ja värikäs, harmoninen ja hätkähdyttävä, herkkä ja rohkea, kertoo Suomen Change Lingerien ketjujohtaja Marjo Topi.

Changen laadukkaaseen valikoimaan kuuluvat kuppikoot A:sta M:ään saakka sekä liivien kattava malli- ja värivalikoima. Alusasujen lisäksi Change valmistaa uima-, yö- ja oloasuja.

Sensuellit leikkaukset ja runsas värivalikoima

Kevään ja kesän 2018 alusasujen kauneus syntyy laadukkaista materiaaleista ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Tuotteiden sensuellit leikkaukset ja ylelliset kankaat saavat kantajansa tuntemaan olonsa haluttavaksi, hemmotelluksi ja ainutlaatuiseksi. Puhtaat linjat ja leikkisät koristeet houkuttelevat paljastamaan veistoksellisen liivin olkaimen osana asukokonaisuutta.

–Malliston värivalikoima on runsas kuin kukoistava luonto: väriskaalassa ovat vaaleanpunainen, pirteän oranssi, helmenharmaa, norsunluun valkoinen, musta, vedensininen ja viidakon vihreä. Kuosien joukossa on muun muassa kukkaiskuvioita, klassisia raitoja sekä geometrisiä ja eksoottisiakin printtejä, Topi kuvailee kevään ja kesän mallistoja.

Afrikasta inspiroituneena Change suunnitteli mallistoonsa sähäkän Lynn-alusasusetin, jonka graafisen musta raidoitus hempeällä vaaleanpunaisella pohjalla hurmaa katseen.

Pitsiyksityiskohtia ja kirsikankukkia romantikolle

Malliston helmien joukkoon kuuluu upean harmoninen, hopeanharmaa Linnett, jonka elegantit pitsiyksityiskohdat tuovat mieleen perhosen siivet. Changen kestosuosikki, valloittava Dita-alusasu säväyttää uudessa mallistossa kirkkaan oranssin värissä, jonka väritys muistuttaa Havaijin hibiskus-kukkaa.

Viime keväänä supersuosituksi noussut Kerra-sarja ihastuttaa tällä kertaa luonnonvalkoisessa värissä. Kerra-alusasu on täydellinen valinta häämatkalle tai romanttisiin hetkiin, ja sen monipuolisesta kavalkadista löytyy oma suosikki jokaiselle naiselle. Uutena mallistoon ovat nostettu Lydia-alusasut, jotka leikittelevät kauniilla kirsikankukkaisilla kuoseilla, hempeillä pastellisävyillä sekä herkillä pitsisomisteilla.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa