Taideyritys Karusoma tarjoaa täysin uudenlaisen tavan saada taidetta kotiin tai toimistolle

Karusoma Klubi on täysin uudenlainen taidelainaamo, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia kotimaisesta maalaustaiteesta edulliseen kuukausihintaan. Toisin kuin perinteisessä taidelainaamossa, tässä Klubissa maalauksia oikeasti lainataan eikä vain osteta osamaksulla. Klubin jäsenyys sopii esimerkiksi henkilölle, joka nauttii taiteen katselemisesta kotona, mutta ei välttämättä halua sitoutua tiettyihin teoksiin tai ylipäätään omistaa taidetta. Klubi toimii hyvin myös yrityksille, jotka haluavat asiakastiloihinsa säännöllisesti vaihdettavissa olevia teoksia.

Klubin jäsenyys ostetaan aina puoleksi vuodeksi kerrallaan ja sillä saa jäsenyyden ajaksi lainaan yhden ison tai kaksi pienempää Karusoma-teosta. Jäsenyyden saa uusia niin monta kertaa kuin haluaa ja lainassa olevat taulut voi jäsenyyden aikana vaihtaa toisiin. Jäsenyyksiä voi myös ostaa useampia, jos haluaa lainata useampaa kuin kahta teosta kerralla. Edullisen kuukausimaksun hinnalla voi varmistaa, että kotona tai vaikkapa työpaikalla on aina vuodenaikaan, sisustukseen ja mielialaan sopivaa taidetta. Ja jos asunto vaihtuu, niin voi myös taulut vaihtaa uuteen kotiin sopiviin.

Puolen vuoden jäsenyys maksaa 120 euroa (20 e/kk) ja se maksetaan jäseneksi liittymisen yhteydessä. Jäsenyyden päättyessä lainassa olleet taulut palautetaan Karusomalle tai lunastetaan itselle erikseen sovittavaan jäsenhintaan, joka on aina normaalihintaa edullisempi. Klubiin voi liittyä tulemalla käymään Karusoman studiolla Urheilukadulla Helsingissä. Lainataulut saa mukaansa heti, kun jäsenmaksu on maksettu. Jäsenten määrä Karusoma Klubissa on rajoitettu, jotta teoksia varmasti riittää kaikille.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen