Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

Telia tarjoaa houkuttelevan kampanjan, jossa uudet ja siirtyvät asiakkaat voivat saada merkittävän lisäedun liittymän vaihdon yhteydessä. Liittyessäsi Telian asiakkaaksi ja valitessasi yhden kampanjaan kuuluvista liittymistä, saat JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet kaupan päälle. Tämä tarjous lisää entisestään vaihtamisen houkuttelevuutta.

Liittymätarjoukset ovat kilpailukykyisiä ja ne on räätälöity vastaamaan nykypäivän korkeita datakäytön tarpeita. Liittymävaihtoehdot, jotka oikeuttavat kuulokkeiden saamiseen, ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia nopeusvaihtoehtoja niin 4G- kuin 5G-verkoille.

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

Rajaton 200M 29,99 €/kk
Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Kampanjan kesto: 6.-12.11.

JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet

Äänenlaatu

JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet tarjoavat korkealaatuista ääntä, joka on tyypillistä JBL-tuotemerkin maineelle. Niiden 40 mm elementit tuottavat selkeän ja voimakkaan basson, mikä tekee musiikinkuuntelukokemuksesta nautinnollisen. Kuulokkeiden taajuusvaste on laaja, mikä tarkoittaa että ne toistavat uskollisesti niin syvät bassot kuin korkeatkin äänet.

Vastamelutoiminto itsessään on toteutettu huolellisesti, vaimentamaan ympäristön häiriöäänet tehokkaasti. Tämä mahdollistaa uppoutumisen musiikkiin ilman ulkopuolisten äänien häiriötekijöitä, oli kyse sitten toimiston kohinasta tai lentokoneen moottorin jylinästä.

Akun kesto

JBL Tune 770NC -kuulokkeiden akun kesto on yksi niiden suurimmista myyntivaltteista. Pitkäkestoinen akku tarjoaa jopa 35 tunnin kuunteluajan aktiivisella vastamelulla ja 50 tuntia ilman sitä, mikä tarkoittaa että voit käyttää kuulokkeita useita päiviä ilman lataamisen tarvetta.

Lataus on myös nopeaa, sillä 5 minuutin pikalatauksella saat jopa 2 tunnin lisäaikaa musiikin kuunteluun. Tämä on erittäin käytännöllinen ominaisuus kiireisille ihmisille, jotka tarvitsevat nopeasti latautuvat laitteet.

Käyttömukavuus

Kuulokkeiden suunnittelussa on otettu huomioon pitkäaikaisen käytön mukavuus. Pehmustetut korvatyynyt ja säädettävä pääpanta takaavat, että kuulokkeita voi pitää päässä pitkiäkin aikoja ilman epämukavuutta. JBL Tune 770NC -kuulokkeet ovat myös kokoontaitettavat, mikä tekee niistä helpon ottaa mukaan matkalle.

Lisäksi kosketusherkät ohjauspainikkeet ovat intuitiiviset ja helppokäyttöiset, mikä tekee musiikin hallinnasta vaivatonta. Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaleita tai vastata puheluihin koskettamalla kuulokkeiden kuoriosaa.

Vastameluteknologia

Vastameluteknologian tehokkuus on merkittävä tekijä JBL Tune 770NC -kuulokkeiden kohdalla. Aktiivinen vastamelutoiminto käyttää edistynyttä teknologiaa häiritsevän taustamelun poistamiseksi, mikä parantaa musiikkikokemusta erityisesti meluisissa ympäristöissä.

Kuulokkeet hyödyntävät myös Adaptive Noise Cancelling -teknologiaa, joka sopeutuu ympäröivän äänen voimakkuuteen, tarjoten aina sopivan tason melunvaimennusta. Tämä älykäs toiminto on kätevä esimerkiksi silloin, kun liikut hiljaisemmasta paikasta meluisampaan.

Yhteysominaisuudet

JBL Tune 770NC -kuulokkeissa on Bluetooth 5.0 -yhteys, joka takaa vakaan ja nopean langattoman yhteyden laitteisiin. Bluetooth-yhteyden kantama on noin 10 metriä, mikä on riittävä etäisyys laitteiden välille ilman katkoksia.

Kuulokkeissa on myös mahdollisuus yhdistää useampi laite samanaikaisesti, mikä on käytännöllinen ominaisuus monilaitteisille käyttäjille. Voit siis vaivattomasti vaihtaa esimerkiksi puhelimesta tabletin kuunteluun.

Sovellus ja lisäominaisuudet

JBL:n oma sovellus tarjoaa lisäominaisuuksia ja personointivaihtoehtoja Tune 770NC -kuulokkeille. Sovelluksen kautta voit muun muassa säätää vastamelun tasoa, hallita ääniasetuksia ja päivittää kuulokkeiden ohjelmiston.

Sovellus mahdollistaa myös kuulokkeiden etsimisen, mikäli ne ovat kadonneet. Tämä on erityisen hyödyllinen toiminto, sillä langattomat kuulokkeet ovat suuren koon huolimatta joskus helppo hukata.

Hinta-laatusuhde

JBL Tune 770NC -kuulokkeiden hinta on kilpailukykyinen verrattuna vastaaviin vastamelukuulokkeisiin markkinoilla. Ne tarjoavat monia premium-luokan kuulokkeiden ominaisuuksia, kuten edistyneen vastameluteknologian ja pitkän akun keston, mutta keskitason hintaluokassa.

Monille kuluttajille nämä kuulokkeet edustavat optimaalista yhdistelmää laatua ja hintaa, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät korkealaatuista äänikokemusta kohtuullisella hinnalla.

Vastuullisuus ja kestävyys

JBL on sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. He pyrkivät vähentämään ympäristövaikutuksiaan pakkausten ja tuotteidensa suunnittelussa. JBL Tune 770NC -kuulokkeet heijastavat tätä filosofiaa, sillä ne on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Lisäksi, kuulokkeiden pitkäikäisyys on ympäristön kannalta positiivista. Vähentämällä tarvetta ostaa uudet kuulokkeet usein, kuluttajat voivat osaltaan vähentää jätettä ja tukea kestävämpiä kulutustottumuksia.

Aiheeseen liittyen listaus

 1. Vastameluteknologia: Kuinka se toimii ja parantaa kuuntelukokemusta
 2. Bluetooth-yhteyden hyödyt: Langattomuuden vapaus ja monilaiteyhteydet
 3. Akun kesto ja lataus: Pitkäkestoinen akku ja nopeat latausominaisuudet
 4. Äänenlaatu: Elementtien laatu ja taajuusvasteen merkitys
 5. Käyttömukavuus: Ergonomian tärkeys pitkäaikaisessa käytössä
 6. Hinta-laatusuhde: Mitä odottaa keskihintaluokan kuulokkeilta
 7. Sovellustuki: Lisäominaisuudet ja personointi JBL-sovelluksen kautta
 8. Vastuullisuus: Valmistajan sitoutuminen kestävään kehitykseen

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa